mynewspapers.net

Hur man målar ränder på en vägg utan att läcka genom bandet

Hur man målar ränder på en vägg utan att läcka genom bandet


Orange-peel väggarna är en gemensam stöttepelare i dagens hem konstruktion, men denna typ av vägg konsistens kan presentera ett problem när man försöker måla hårda linjer på ytan. Med målartejp för att skapa ränder är en populär färg-färdigställande teknik och gropar och sprickor i orange-peel väggar tillåta färg att läcka, blöda och sprids lätt. Den goda nyheten är att det är möjligt att finslipa tekniken även om du har orange-peel väggar.

Instruktioner

• Tillämpa din målartejp i området du vill skapa ränder. Använd din nivå för en rak tillämpningen av tejp.

• Släta över bandet med baksidan av din plast kniv, eliminera någon bubblor eller rynkor. Håll din kniv som en blyertspenna, spets på mycket kanterna på bandet. För att skapa skarpa ränder, använda spetsen på din kniv på alla gratis kanterna på bandet. Detta kommer att driva bandet i alla öppna fickor skapad av orange-peel strukturen på de flesta väggar. Upprepa denna process två gånger för att se till att du inte missar några fläckar.

• Skaka din färg kan och öppna den försiktigt. Doppa din pensel i lacken och torka av överflödig färg på sidorna av kan. Flip borsten för att ta bort överflödig färg på båda sidor. Börja måla strecket med borste ovanpå tejpen. Din penseldraget bör vara vinkelrätt mot bandet istället för parallell. Du kommer att borsta färg från ovanpå tejpen på väggen. Detta innebär att din borst trycka under bandet, att skapa färg utfall. Undvika oversaturating din pensel.

• Applicera ett andra lager av färg. Använd din lilla foam roller att slutföra centrum av varje rand och fylla varje missade fläckar. Oversaturate inte dina roller. Upprepa valsningsprocessen om ett andra skikt som behövs. Hemligheten är att använda två eller tre tunna lager färg istället för ett tjockt skikt. Tunn rockera torkar, att skapa en ren linje utan blödning under tejpen, medan en tung Rock har en tendens att blöda och köra.

• Upprepa steg 1 till 4 för varje ränder du måla. Låt färgen torka i mer än 10 timmar innan du tar bort den målartejp.