mynewspapers.net

Hur man målar på läder stövlar

Hur man målar på läder stövlar


Läder stövlar är stadiga och bekväma, men de kan också göra en stark mode uttalande. Ett bra sätt att uttrycka din unika stil är att anpassa dem med färg. Målning läderstövlar är ett bra sätt att uppdatera din garderob eller blåsa nytt liv i ett par gamla, men vissa steg måste följas för att bevara livet på din lack. Här är hur man målar dina läderstövlar ordentligt utan att skada dem.

Instruktioner

• Ren läder stövlar med en mjuk trasa indränkt i en blandning av vatten och mild tvållösning. Använda en tandborste för att ta bort smuts från någon detalj eller små kanter som kan vara svåra att nå.

• Gnugga gnugga alkohol över hela ytan av boot med en mjuk trasa för att ta bort yta glans. Färgen kommer inte följa någon skyddande beläggningar som kan vara kvar på boot.

• Tillåt stövlar att torka. Ta bort boot snören om tillämpligt och ångra alla spännen. Check stöveln grundligt i sprickor i läder eller områden som kan böja när boot är sliten; dessa områden ska inte målas.

• Fastställa papper eller en tygbit över ytan av det område som du kommer att måla på. Spåra designen på boot med en blyertspenna. Rita design i krita om lädret är mörk.

• Doppa pensel i paint och fyll i utformningen av försiktigt utspridda färgen inom dispositionen. Fixa någon blödning eller misstag med en bomullstuss doppad i tvättsprit. Låt torka i 20 minuter, sedan lägga till ett annat lager färg om färgen visas för ljus.

• Lufttorka stövlar i 24 timmar och sedan spraya stövlar med akrylisk sprayfärg. Torka igen i ytterligare 24 timmar innan bär.