mynewspapers.net

Hur man målar ord på en bröllopstårta

Hur man målar ord på en bröllopstårta


Dekorativa bröllopstårtor kan vara estetiskt tilltalande och roligt att göra. Många människor vill deras bröllopstårta i synnerhet stå ut och se imponerande. Ett populärt val för bröllopstårtor är en enkel, smidig design, elegant inredda. Att välja att måla ord på en bröllopstårta lägger till denna slät elegans. Du kan köpa ätbar färg färdiga eller du kan välja att göra det själv.

Instruktioner

• Frost tårtan med ett lager av grädde och låt det sitta i kylskåp i ca 15 minuter att torka. Detta kallas ibland en "smula layer", så oroa dig inte om det finns smulor blandas med grädde.

• Jämna ytan av kakan genom att lägga till ett andra lager av isbildning. Smula lagret bör hålla smulorna ur detta andra skikt av isbildning. Doppa en smörkniv eller isbildning spridare i mycket hett vatten och använda det för att jämna ut ytan av kakan helt.

• Jämna ytan av kakan genom att tillämpa ett lager av varmvalsade fondant. Rulla fondant till nivån för tjocklek du vill ha och sedan tillämpa den på tårtan. Skär av eventuella överskott fondant. Detta steg är ett alternativ till steg 2.

• Blanda din ätbar färg. Blanda pulvret mat färg med lite citron extrakt sprit. Mängden citron extrakt korn alkohol du använder beror på vilket märke av pulveriserad mat färg du köper. Blanda två ingredienser tills du har en paint-liknande vätska. Göra så många färger som du vill.

• Doppa din pensel i antingen köpta eller hemgjorda ätbar färg. Måla de orden du vill på den släta ytan på din tårta.