mynewspapers.net

Hur man målar möbler svart nödställda

Hur man målar möbler svart nödställda


Plågsamma målgång i trä möbel lånar en subtil, välanvänt titt till pjäsen. Äldre effekten uppnås ofta genom slipning hörn och kanter av möbler eller med hammare och kedjor för att göra bucklor i trä. Målning möbel svart och plågsamma färgen ger en modern touch till ett rum. Oavsett vilken bit av möbler du väljer, måla det svart och smärtsamt det kan ske på bara några steg.

Instruktioner

• Låg damm ark i området där du tänker spruta din bit av möbler så översprutning kommer inte att få på golvet, uppfart eller väggar.

• Ta bort maskinvara eller handtag från lappa av möbler du ska måla svart. Om pjäsen har dörrar, Använd en skruvmejsel för att ta bort gångjärnen. Upphäva dörrarna och måla dem separat. Om du målar en stol med klädd sits kuddar, vänd stolen upp och ner och använda en skruvmejsel för att ta bort sitsen; Ställ det åt sidan, från området målning. Lägg maskinvara, handtag, gångjärn och skruvar i en skål att spara tills tid byter ut.

• Sprayfärg din bit av möbler svart, även om det målas eller färgas in andra färger. Sätta på dina skyddsglasögon. För att börja måla, hålla nere knappen spray när du använder en svepande rörelse fram och tillbaka, sprutning bit från 12 inches bort. Hålla sig i rörelse, och undvika besprutning på ett ställe, eller färgen kommer att köras. Täcka bit helt med svart färg.

• Låt lappa torka enligt färg kan instruktionerna. Lägga till ett andra lager svart färg om det behövs och låt torka helt.

• Sand områden längs kanterna och hörnen av möbler med böter-slippapper, att se till att bära dina skyddsglasögon. Om projektet är en stol, sand i hörnen och toppar av vapen. För en byrå också sand låda kanterna. Låt tidigare färg komma igenom, även går ner till bara trä på platser. Sand så lite eller så mycket som du önskar att komma till din önskat svart nödställda ser.

• Dammsug hela lappa av möblemang med din dammsugare och den mjuka borsttillbehöret ta bort allt slipdamm.

• Vax lappa av möbler över alla målade och krisdrabbade områden, med en ren trasa och tydlig möbler pasta vax. Detta kommer att bevara den nödställda utseendet och göra den enklare att rengöra.