mynewspapers.net

Hur man målar mina barns ansikte för en Bee kostym

Hur man målar mina barns ansikte för en Bee kostym


Bee kostymer är enkla att göra och är väl lämpad för aktiva unga barn som kommer att åtnjuta surrande runt hela dagen. För att förbättra din bee kostym, är ansiktsmålning ett måste. Halloween ansikte måla grundsats som innehåller gula och svarta färger, tillsammans med en billig ögonskugga eller läppstift borste, är allt du behöver för att skapa denna look. Istället för svart ansikte färg och pensel Använd en svart eyeliner penna eller krita för exakt program.

Instruktioner

• Använd en oval form i gult ansikte måla från centrum av ditt barns ögonbryn till strax över toppen av näsan. Detta skapar kroppen av biet.

• Rita en svart kontur runt gula ovala formen med svart ansikte måla eller eyeliner. Lägga till en liten svart oval i botten för att skapa en stinger på spetsen av barnets näsa. Lägg till två långa antenner med lockigt slutar högst upp på den ovala att utöka på barnets panna.

• Rita tre tjocka svarta ränder över den gula ovalen och två små cirklar för ögon överst.

• Rita en disposition av två övre vingar med svart färg eller eyeliner som börjar på den övre halvan av bee kroppen och sträcker runt varje öga. Rita två lägre vingar som börjar längst ner hälften av bee kroppen och utöka på ditt barns kinder.

• Fyll i wing konturerna med gult ansikte måla och svarta ränder eller vågiga linjer.