mynewspapers.net

Hur man målar människors ansikten på en pumpa

Hur man målar människors ansikten på en pumpa


Varje Halloween, barn och vuxna snida traditionellt jack-o-lantern ansikten i pumpor. Du kan dock skapa en mer detaljerad design och undvika röran av urholkningen och snidning pumpa genom att måla en persons ansikte på pumpan. Återskapa avbild av en vän, familjemedlem, historisk person, kändis eller ens själv när du målar din en-av-en-slag pumpa.

Instruktioner

• Välj en pumpa i form av ansiktet du planerar att måla. Hitta en pumpa som inte har några fläckar, om du inte vet du kan införliva dem i design. Till exempel om du målar ansiktet har ett ärr över dess kind, leta efter en pumpa med en liknande märkning.

• Rengöra alla smuts och damma av pumpan med en våt pappershandduk.

• Måla hela pumpan med en multipurpose sealer eller en matt spray sealer. Denna päls kommer att skapa en yta som färgen kommer lättare följa. Låt den torka helt.

• Skiss en disposition i ansiktet på pumpan med en vattenbaserad märkpenna, som kan raderas med en våt pappershandduk om du gör ett misstag. Använda ett fotografi, tidningen klippning eller levande modell som inspiration för ansiktet. Du kan också titta i en spegel för att rita en avbild av dig själv. Titta på formen funktioner - inklusive ögon, näsa, mun, kinder, panna och haka - och försöka återskapa dessa på pumpan. Du kanske inte exakt kopiera i ansiktet, men dessa allmänna former och avstånd hjälper till att skapa en god likhet.

• Använda akrylfärger färg i ansiktet du skissat. Använd tjocka penslar för att måla stora områden och finare för detaljer. När former fylls med färg, beskriva ansiktsdrag med svart färg att lägga till definition.

• Låt färgen torka, spraya sedan hela pumpan med en matt spray sealer. Detta kommer att skydda lacken och hålla den på plats på pumpan.