mynewspapers.net

Hur man målar gamla Prefab dusch Stall väggar

Hur man målar gamla Prefab dusch Stall väggar


En ny finish kan förbättra utseendet på en prefabricerad duschkabin. Tyvärr är det inte lätt att måla en prefab duschkabin och har det hamna ser bra. Prefab Duschväggar är vinyl, vilket gör det svårt att få färgen att hålla sig ordentligt. Du kan använda slipning för att rugga upp den prefab vinyl, skapar en yta som gör det lättare för primer att följa. Sedan använda apparaten epoxifärg och rätt teknik, och din duschkabin kan se helt nya.

Instruktioner

Förbereda båset

• Skrubba gamla prefab dusch stall väggarna med en tunga trinatriumfosfat rengöringsmedel. Detta är avgörande, eftersom tvål avskum förhindrar primer ansluter sig ordentligt. Spola bort rengöringsmedel med trasor och låt duschkabin torka i tre timmar.

• Slipa prefab väggarna med 180-slippapper och en palm slipmaskin. Primer kommer inte följa vinyl duschkabiner såvida du sand dem. Sand prefab väggarna tills de känner grov.

• Skydda maskinvara i duschen från paint genom att täcka den med målartejp. Gör samma sak med delarna av väggar och badkar omedelbart intill prefab murar.

Avsluta båset

• Päls beredda prefab dusch stall väggarna med latex primer, använda en rulle. Prime endast ett prefab vägg i taget. För att främja släta resultat, köra en polyester pensel upp och ner över den våta primern, mjuka tryck. Fortsätt med detta tills du har primas varje prefab duschvägg. Låt duschkabin torka i tre timmar.

• Tvätta din målning instrument.

• Måla prefab duschkabin med apparaten epoxifärg, med hjälp av samma teknik som du använde när du värdesätter det.