mynewspapers.net

Hur man målar ett rött tegelhus

Hur man målar ett rött tegelhus


Måla ett rött tegelhus kan vara ett tidsödande och tröttsamt uppgift, varför många experter rekommenderar lämnar tegelstenar ensam istället måla dem. Tegel är porös, vilket innebär att de absorberar färg, vilket gör dem svåra att täcka grundligt och jämnt. Dessutom, när målade, är det mycket svårt att ta bort färg från tegelstenar. Fortfarande, om du är fast beslutna att måla, det kan göras med en hel del primer och tålamod. Följ tipsen nedan för att se till att din röda tegelhus målas ordentligt.

Instruktioner

Hur man målar ett rött tegelhus

• Använd målare tejp och tidningen att täcka och skydda fönster, dörrar, hängrännor, trä trim och andra områden du inte vill måla.

• Tvätta tegelstenar. Smuts, mögel, mossa och andra naturliga material kan fastna i de många sprickor och sprickor i tegel. Du kommer att behöva tvätta dem noga innan du börjar, helst med en högtryckstvätt. Anpassas till den lägsta inställningen, men för att inte skada tegelstenar.

• Prime tegelstenar. Använd en speciell utomhus brick primer. De flesta stora färg företag göra dem (se resurs avsnitt nedan). Applicera primer med en pensel, rulle eller helst en färg spruta, som kommer att bestryka tegelstenar mer jämnt och snabbt. Märken av primer och villkora av tegelstenar, kan du behöva applicera flera lager.

• När primern har torkat helt, måla blocken. Återigen, Använd en spray målare för bästa resultat. Vänta för färgen att torka helt och använda ett annat lager.

• Nymålade tegelstenar är bara en del av paketet. För att verkligen göra ditt hem verkligen sparkle, se till att får hela utsidan en ny kappa eller två färg. Detta inkluderar den dörren, trä trim runt fönster och veranda.