mynewspapers.net

Hur man målar ett kök med en stol järnväg gul & blå

Hur man målar ett kök med en stol järnväg gul & blå


Blått och gult är gemensamma kök färg färger. Kombinationen kallas ofta franska land. Det är en bra idé att titta på tidningar och böcker med franska färgerna för att se hur olika nyanser av dessa färger ändra hur rummen ser ut. Detta hjälper dig att begränsa de exakta nyanser du vill använda i ditt kök. När du har valt färgerna, förena områdena matsal och arbetar i ditt kök.

Instruktioner

• Ta bort allt som du kan från området kök och frukost. Tvätta den trim gjutning och torka med en handduk att ta bort så mycket smuts som möjligt. Fyll spik hål med spackling, med en spackel. Kontrollera att väggar och trim är i gott skick för att måla. Om din trim är glansigt behöva du slipa lätt trim så att din nya glänsande färg kommer att följa.

• Band längs stol järnväg, fönstret och dörren trim, baseboards, skåp, kakel eller något annat område intill en vägg som du tänker måla. Placera damm lakan över golvet, skåp och vitvaror.

• Gå över dina väggar med primer om du täcker mättade färger. Ofta kan du måla över ljusa färger utan grundning. Måla blå under stol järnväg, eftersom det är en tyngre färg och bör vara jordad. Om du målar blå ovan järnväg är det troligt att skapa en känsla av att trycka på gula.

• Skär längs lister och trimma med en 3-tums vinklad pensel. Kan ta fyra till sex timmar för färgen att torka mellan rockar och tillämpa minst två strykningar. Måla gult ovanför stol järnväg på samma sätt. Bära gula in området skåp på soffits och väggarna bakom apparater och ovanför backspash. När du målar dina två färger, Tänk dig att din stol järnväg fortsätter i båda rummen. Måla blå nedan linjen och gula ovan. Ge den sista pälsen 24 timmar för att torka.

• Retape längs din stol räcke om du har en ostadig målning hand. Tejpa över din nyligen målade vägg för att skapa en skarp färg linje vid kanten av gjuta. Göra för trim och socklar, också.

• Måla din gjutning med en halvblank eller blank vit färg. Använd den vinklad penseln och täcka alla klippningar och lister. Vita kommer att skapa en visuell paus mellan paint färger och ger en fräsch kontrast som gör att rummet känns rena och ljusa.