mynewspapers.net

Hur man målar ett kassettak tak

Hur man målar ett kassettak tak


Kassettak har små rutor dividerat med gjutning. Ett kassettak tak kan ha fyra eller mer. Det prep arbetet för att måla ett kassettak tak, inklusive tejpning av gjutning för varje square, tar oftast längre än fysiska tavlan processen. Ett kassettak tak kan eller kan inte ha trim direkt röra områdena som färg, vissa tak har en liten, vertikal kant som kräver också färg.

Instruktioner

• Band upp allt trim arbete att handen måla område. Använd blå målartejp som inte kommer att skada målade trim. Fast tryck bandet till och polera. Detta förhindrar färg sipprar under kanterna på bandet.

• Lägger plastfolie på alla golv områden i rummet. Använda damm lakan för att täcka möbler. Täcka alla gardiner eller fönsterbehandlingar med plast eller ta bort dem. Färg kan enkelt droppa från ett tak och splatter hela rummet när du använder en roller. Skydda objekt eller ta bort dem.

• Placera en bit tejp över takfläkt växlar, så fläkten inte kan slås på. Målarna kan behöva arbeta nära fläkten och en allvarlig skada kan uppstå om bladen börjar mogna.

• Trimma alla kanter och hörn med en pensel först. Använda en roller, lägger till färg i platta tak. Om använder en 9-tums roller overhead är för tung, fungerar en liten mini roller också bra. Om kassettak taket har vertikala kanter, kontrollerar du att färgen har täckt alla områden av stående i olika hörn av rummet.

• Ta bort all tejp. Om färgen har torkat, kan det vara nödvändigt att ta bort tejpen med en rakkniv kniv. Skala den långsamt för att undvika skador på väggen eller klippa. Ta bort alla plast och damm blad noga som de kan innehålla droppar färg.