mynewspapers.net

Hur man målar ett barns ansikte som en humla

Hur man målar ett barns ansikte som en humla


Medan du vill avsluta bebisens bedårande humlan dräkt med ansiktsmålning, kan du hitta det lättare sagt än gjort för att tillämpa ett ansikte fullt av färg på en squirmy baby och då för att hålla det ser trevligt tills knep eller behandla är över. Istället för att gå tokig försökande till göra en hela ansiktet fullt av svarta och gula ränder, satsa på en känsligare humla antenner dekoration i pannan med svarta och gula detaljer på kinderna för ett snabbare, enklare utseende som baby är inte lika angelägna om att torka bort hennes ansikte.

Instruktioner

• Lay baby på golvet eller rem henne i hennes barnstol om hon sitter för att hålla sitt still medan du använder hennes ansikte måla.

• Rita två antenner sträcker sig från innerkanten av bebisens ögonbryn upp och mot utsidan av pannan vid hårfästet med din svart eyeliner penna. Avsluta varje antenner med en lockig för extra blomstra. (Referens 1)

• Rita en tunn svart linje som sträcker sig från yttre kanten av barnets öga krypa ner på hennes kind med din svart eyeliner penna. Lägga till en annan curling linje som förlängs från den yttre kanten av barnets öga krypa upp mot hennes ögonbryn. Var mycket försiktig när du arbetar runt ditt barns ögon som hon är skyldig att börja skruva när som helst.

• Doppa din liten pensel i gul färg och spåra noggrant de svarta linjerna på utsidan av barnets ögon, lämna en kant på svart visar.

• Dab fingret i glitter och peka på den färska tillämpad gula make-up. Gäller endast glitter i ändarna av lockarna du drog så att det inte blir alltför nära till hennes ögon. Välj en gel glitter istället för en lös glitter vara ännu säkrare.

• Klä barnet i en svart och gul sweatsuit eller klänning och leggings, lägga till vingar, och titta på din lilla humla ta flyg.