mynewspapers.net

Hur man målar ett ansikte som Spiderman

Hur man målar ett ansikte som Spiderman


Ansiktsmålning är roligt för alla åldrar och Spiderman är en lätt och mycket populär karaktär att måla på pojkar eller flickor. (Det är helt säkert för de flesta barn, såvida de inte är allergisk mot ansikte måla.) Här är hur man förvandlar en vanlig ansikte att se ut som Spiderman.

Instruktioner

• Berätta för barnet att stänga ögonen. Med hjälp av en svamp, sandskädda på vita ansikte måla att täcka ögonen i en cirkel. Göra cirkeln ungefär två till tre inches ovanför och nedanför ögat. (Det behöver inte vara perfekt eftersom röda kommer att gå över en del av den vita färgen i nästa steg.)

• Använd en ny svamp för röda ansikte måla. Gälla hela ansiktet röd färg från hakan linjen till pannan, exklusive ögat. (Lämna utrymme för ögonen att formas som du vill: rund, oval eller i en teardrop form som Spiderman.)

• Gör en svart asterisk på Spiderman, med en medelstor pensel och svart färg. Börja på pannan. Göra en rak linje från hårfästet ned bron av barnets näsa, slutar längst ner i hennes haka. Måla en horisontell linje strax under ögonen och sedan göra en X till slut asterisken.

• Redogöra för ögonen med svart färg. Gör ögonen på Spiderman runda eller droppformade. Eftersom du redan har några linjer dragna, är det enklast att Omslut ögat området med en teardrop form som visas i bilden.

• Avsluta att göra webbdesign. Däremellan var och en av asterisk, raka linjer gör bågar eller halvmåne linjer att slutföra Spiderman webben i ansiktet. Använd ditt eget omdöme om du vill ansluta ändarna av raderna eller lämna dem osammanhängande.