mynewspapers.net

Hur man målar ett ansikte som ett bi

Hur man målar ett ansikte som ett bi


Ansiktsmålning kan användas som underhållning på barnkalas eller alternativ till masker för kostymer. De mönster som du skapar begränsas endast av de tillgängliga ansiktsmålning flugorna och din fantasi. För att måla ett ansikte som ett bi, använda vingarna att täcka ögonen och skapa en mask. Om deltagaren inte vill måla på eller runt ögonen, flytta vingarna till äpplen av kinden och använda spetsen på näsan för huvudet. Kroppen kan utöka på läpparna beroende på storleken på biet.

Instruktioner

• Använd en ansiktsbehandling svamp för att måla vita cirklar täcker ögat från strax under ögonbrynet till toppen av kindbenet, inklusive ögonlocket. Dessa kommer att utgöra vingar biet. Utnyttja den naturliga formen av ögonhålan diktera dina gränser. Måla inte bron i näsan.

• Utkast vingarna med svart ansikte färg, med en liten borste borste. Måla över ögat pannan fast skilja. Använd ditt finger tips för att utjämna färgen genom ögonbryn, bidrar till att göra en solid åtskillnad.

• Måla en svart cirkel mellan ögonen som representerar chefen för biet. Beskriva huvudet med en liten borste och gult ansikte färg att lägga till definition, om så önskas.

• Rita antenner böjda bort från biets huvudet och går upp på pannan. Använd svart färg och en liten borste. Lägga till små bollar i slutet av antenner för extra detalj.

• Måla bron av näsan svart, sträcker sig till båda sidorna av näsan och att gå upp med vingar. Slut på kroppen av biet i en punkt på spetsen av näsan att representera stinger.

• Använd en pensel och måla gula band över svarta kroppen. Vara vissa svarta färgen har torkat innan du tillämpar detta steg eller två färger kommer att blanda, att göra en grådaskig gul.