mynewspapers.net

Hur man målar en vägg en Midnattsblå med Orange röda Detaljer

Hur man målar en vägg en Midnattsblå med Orange röda Detaljer


Orange och blå, kompletterande par på färg ratten, gör en djärv kombination på en innervägg. Eftersom dramatiska paint jobb är mindre förlåtande än ljuset, neutrala färger, är det viktigt att ta tid för förberedelser och målning. Högkvalitativa färger ger bättre täckning för mörka färger och är värt de extra pengarna. Blanka färger Visa fler ytskador, så ett äggskal eller platt avsluta kan vara ett bättre val för en midnatt blå vägg med orange röda accenter.

Instruktioner

Beredning

• Flytta alla möbler borta från väggen och ta ner bilder och speglar. Skydda golvet med en droppe trasa.

• Fylla alla hål med spackling förening och en spackel. Jämn de lappat områdena med en fuktig svamp. Applicera ett andra lager spackling förening om första lagret krymper när du torkar. Sand lappat områden tills de smälter in med resten av väggen.

• Torka väggen av med en fuktig svamp att ta bort damm. Band från väggen du ska måla med låg-tack målare tejp.

Målning

• Applicera primer genom att skära med en vinklad pensel--noggrant tillämpa en linje av färg möts två ytor. Kavla ut resten av väggen med en paint roller. Rulla i alla riktningar för en smidig, även program med nr lap markerar.

• Planera orange röda detaljer genom att skissa dem på en bit papper eller lätt rita på väggen med en blyertspenna. Några idéer för kompositioner inkluderar stora geometriska former, breda ränder eller ett rutnät av korsande linjer.

• Tillämpa orange röd färg till områdena accent. Använd en pensel för små områden eller en roller för stora områden. Du behöver inte bo innanför linjerna. Applicera ett andra lager färg om det behövs, och låt accent färgen att torka över natten.

• Maskera de orange röd accent områdena med låg-tack tejp och en mattkniv. Tillämpa midnatt blå färg runt tejpade accent områden och kanten av väggarna med en vinklad pensel. Använda en färg roller för stora områden. Du kommer förmodligen behöva applicera två eller flera skikt med blå färg för full täckning.

• Använd en mattkniv försiktigt klippa bandet där den möter kanten av målade väggen. Ta bort tejpen långsamt. Detta kommer att producera en skarp, ren kant.