mynewspapers.net

Hur man målar en tyg lampskärm

Hur man målar en tyg lampskärm


Du kan omvandla vanligt tyg lampskärmar till visuellt intressant, dekorativa objekt med tyg paint. Enkla mönster, mönster och kulisserna målade på nyanser vinsten extra dimension när bakgrundsbelyst av lampans lampa. Mängden detaljer du använda bestäms av din önskan och din konstnärliga böjelser. Om du väljer enkelhet eller en intrikat behandling, är detta ett kostnadseffektivt sätt att uppdatera en gammal lampa och göra det komplement till inredningen i resten av rummet.

Instruktioner

• Skiss ut ett utkast av design eller scen du vill måla med skrot papper och en penna.

• Använd ditt utkast som referens för att spåra din önskad design eller scen på tyg lampskärm med en auto-fade penna. Denna penna lämnar inte bakom stökigt markerar, som en markör eller penna skulle, och linjerna försvinner vid beröring av vatten eller färg.

• Måla konturerna av designen på lampskärmen först med en tunn pensel för att hålla raderna så rena som möjligt. Konturerna bör göras först för att förhindra auto fade pennans märken från blekning för snabbt, du skulle behöva ta en paus av någon anledning.

• Fyll i områdena mellan raderna med färger som matchar eller komplettera din Rummets inredning. Blanda dina färger enligt färg hjulet (du hittar en online) om du inte har den exakta nyanser du vill. Svart kan läggas med måtta att förmörka en färg, medan vitt kan användas för att lätta.

• Låt färgen torka helt enligt färg etikett instruktionerna och installera skugga på lampan.