mynewspapers.net

Hur man målar en rostig metall skjul

Hur man målar en rostig metall skjul


Rust är en form av oxidation som uppstår när metallen utsätts för syre och vatten. Kombinationen av vatten, luft och metall skapar en syra som så småningom äter bort på metallen och producerar rost. Det är viktigt att hålla metaller skyddas med en bra solid färgskikt. Målning en rostiga skjul är tidskrävande eftersom man måste behandla rost innan du kan faktiskt använda en cover rock.

Instruktioner

Behandla och Prepping Boden

• Sand rostiga områdena så smidigt som möjligt innan du Prima och måla Boden. Använda en 80-slippapper för att ta bort den tyngsta delen av rost. Använda 120-slippapper för att utjämna de områden som tidigare slipas med 80-slippapper. 120-slippapper kommer att ge en jämnare yta att måla.

• Torka slipad områdena med en trasa som har varit fuktad med tunnare färg. Använd inte vatten. Vatten främjar rost.

• Prime områdena slipat och rengjort med en rost hämmande primer. Latexfärger och primers är klassade för just den typ av metall som du målar. Vet vilken typ av metall som du är målning och läsa etiketten noga på de produkter du tänker köpa. Primer torkar mycket snabbt. De flesta kan vara cover belagd inom 2 timmar. Du behöver bara ett lager grundfärg på de rostiga områdena.

Måla Boden

• Tillämpa en rust-hämmare att bestryka hela skjulet, om det fanns omfattande rost. Vissa hämmare kräver ingen slipning eller skrapning. En typ av rost hämmare kommer att konvertera rost till magnetit. Magnetit påverkas inte av en kombination av fukt och syre, så du kan vara säker på att din byggnad inte kommer att rosta igen.

• Använd ett lufttomt spruta, pensel eller roller för att tillämpa hämmare på hela ytan av skjulet. Tillåta Boden att torka över natten innan målning. Det finns ingen anledning att prime-coat rust-hämmare.

• Tillämpa en god kvalitet latex utomhusfärg som en cover rock. Det är möjligt att du behöver två lager färg, beroende på färgen som du väljer. Låt din första rock torka minst 4 till 6 timmar innan det andra omslaget skikt.