mynewspapers.net

Hur man målar en MIME-ansikte

Hur man målar en MIME-ansikte


Ett MIME-ansikte är en det enklaste teatrala står inför för att måla, enligt experter på Blush Web. Men det betyder inte att du inte ska ta din tid och uppmärksammar detaljer vid tillämpningen av MIME-ansiktsmålning. I själva verket är de små detaljerna vad gör ansiktet MIME-original. Formen på dina målade ögonbryn och intrikata detaljer runt ögonen Lägg till din mime karaktär och bidra till att skapa din professionell persona.

Instruktioner

• Förbereda ditt ansikte make-up av tvätt och torkning det grundligt. Dra tillbaka långt hår så det inte är i vägen. Män bör också raka. Gälla fuktkräm för ansiktet.

• Gäller vit, olja eller vattenbaserad make-up hela ansiktet med fingrarna eller en make-up borste. Måla en snyggt, cirkulär eller oval form som stannar vid din jawline, framför öronen och ungefär en tum från din panna hårfäste. Gäller inte make-up bortom dessa gränser.

• Pulver ansiktet lätt med genomskinligt pulver och en powder puff om du använder traditionella fett färg. Pudring är inte nödvändigt om du använder cake eller vattenbaserad make-up.

• Måla i ögonbrynen med svart fett penna eller eyeliner. Använd bara eyeliner eller specialiserade make-up pennor runt ögonen. Göra ditt ansikte ser ledsen, lycklig eller dum förresten du använda make-up på dina ögonbryn och ögon. Till exempel, betecknar nedböjda ögonbryn och en liten tår på kinden sorg, medan ögonbryn som ritas högt på huvudet och vidt ögonen uttrycka förvåning.

• Rita en röd kontur runt munnen med läppstift och fyll i utrymmet. Pulver ditt ansikte igen om det behövs. Att sminket för ca 30 minuter innan du vidrör ditt ansikte, utsätta den eller gå utomhus.