mynewspapers.net

Hur man målar en grönsak Man

Hur man målar en grönsak Man


1500-talet italienska konstnären Giuseppe Arcimboldo är känt för sina anmärkningsvärda målningar med frukt och grönsaker för att skapa mänskliga ansikten och figurer. Söker inspiration från honom och skapa dina egna grönsaker man. Att skapa en bild från många små hjälper konstnärer av alla nivåer bättre förstå sammansättning och form. Barn kan göra enkla versioner av vegetabiliska män målningar.

Instruktioner

• Samla bilder av grönsaker, skär ut sina figurer och lägg dem ut framför dig på ett bord. Titta på deras olika former. Flytta dem att starta bildar en mänsklig form. Använd en medelstora runda grönsak som en rova för huvudet. Hitta en ovala eller avlånga formade grönsak som en benmärg eller aubergine för kroppen. Ståndpunkten lång tunn grönsaker som morötter och selleri för ben och armar. Använda mindre bilder grönsaker som ärter för ögon och svamp för en näsa för att skapa funktioner. Bygga upp olika vegetabiliska bilder tills bilden är komplett.

• Placera vegetabiliska collage du har skapat någonstans kan du enkelt se det medan du målar. Lägg din konst papper på en plan yta och skissa grundläggande konturerna av vegetabiliska man collage du har skapat med penna.

• Squeeze färger på paletten. Blanda dem ihop i små mängder att skapa olika färger och nyanser som du ser i din vegetabiliska man collage.

• Tillämpa färgerna du har blandat med små penseldrag på papperet. Tvätta din pensel regelbundet mellan färgerna som du går. Titta ofta på ditt kollage att säkerställa att du troget återskapa färger, nyanser och former.