mynewspapers.net

Hur man målar en Clown ansikte

Hur man målar en Clown ansikte


Clowner är komiska figurer med överdrivna funktioner och humor-fyllda egenskaper. En clown är en av de mest grundläggande ansiktsmålning mönster. De nödvändiga delarna av en clown ansikte---vitt ansikte, röda näsa och stora munnen---kan har varianter som passar varje ansikte och clown personlighet. Lär dig grunderna i måla en clown ansikte och sedan göra justeringar av färger och mönster för att skapa en uppsjö av clown ansikte arrangemang.

Instruktioner

• Ladda en ansiktsmålning svamp med vit färg genom att doppa kanten i vatten och vrida den i paint. Täcka hela ansiktet i vitt. DAB en rosa-lastat svamp över kinderna.

• Ladda en mjuk borst medellång rund borste med mörkt blå färg genom att doppa penseln i vatten och sedan vrida den i paint. Måla en båge över varje öga, ovanför ögonbrynen. Använda samma borste, laddad med ljusblå, för att färga i bågen att göra två blå halvcirklar ovanför ögat med en mörk kant.

• Måla en röd cirkel på näsan. Måla ett överdrivet tjockt leende runt munnen. Put rundade cirklar i mungipan i rött också. Har botten lip dip ner till hakan indrag.

• Använd en gul-laddat, soft-borste liten rund detalj pensel att måla en stjärna på en Kind. Strö över silver, guld eller mångfärgade lös ansiktsmålning gnistrar över hela ansiktet.