mynewspapers.net

Hur man målar en barnsäng

Hur man målar en barnsäng


Barnsängar finns det säkra respit där du placerar ditt barn när han är redo att njuta av en god natts sömn. Efter att säkerställa barer är fördelade ordentligt och madrassen är på rätt höjd, är det sista du vill oroa sig för om de material som används för att dekorera sängen är giftigt eller inte. Om du inte är medveten om din barnsäng ursprung eller produktionsprocessen, kan du faktiskt måla det med din godkända, säker färg att ta bort alla eventuella tvivel. Måla sängen ger själv också dig friheten att styla din möbel som du vill.

Instruktioner

• Sprida ut ett damm på marken utanför och få barnsäng direkt på duken. Se till att tyget sträcker sig runt alla fyra sidor av sängen att skydda marken under slipning och målning. Målning utanför gör att färgen ångor för att ta bort utan att påverka din andning.

• Ta bort madrassen från spjälsängen och ställ det åt sidan medan du arbetar. Hålla madrassen inne för att se till att det förblir fria från damm och smuts. Resten av babysänten förblir intakt hela tiden.

• Scuff hela sängen med sandpapper tills ytan är slät och mjuk. Om det finns ett tjockt lager av färg på sängen, Använd grovt slippapper. För färgade eller rå barnsängar välja efterbehandling sandpapper som är finare.

• Torka den slipat babysänten med en tack trasa för att ta bort alla slipning grus. Ger sängen en sista gnugga med en fuktad tvättlapp och låt trä torrsubstans fullständigt.

• Använd en liten pensel med din valda färg färg för att nå även de minsta delarna i barnsäng. Testa en liten, diskret område utöva penseldragen och för att se till att du gillar färgen på färgen på sängen.

• Applicera färgen på länge, även stroke tills du har en, tunna lager av färg som täcker alla ytor. Låt färgen att ställa tills sängen är torr vid beröring.

• Applicera mer lager färg till sängen på samma sätt tills du får önskad färg. Låt varje pälsen torka helt innan nästa. Byt ut madrassen i sängen när det sista lagret har torkat.