mynewspapers.net

Hur man målar duschkar

Hur man målar duschkar


Duschkar är en bra dränering lösning för duschkabin. Dessa små, vattentät sten, kakel eller plast golv bitar passar rätt inne i duschen för en dekorativ touch till varje stall. Duschkar erbjuder pizazz och en mysig känsla i duschar där en full balja är opraktiskt. Om du har en gammal eller drably färgad bricka, dock förringar det faktiskt i duschen övergripande utseende. Lyckligtvis kan du måla en tråkig duschkar med bara en dags arbete.

Instruktioner

• Ren kakel och plast duschkar med en trasa och trinatriumfosfat rengöringsmedel (TSP). Ren stenarbeten duschkar med en trasa och muriatic etsning lösning, eftersom även små fyndigheter av smuts eller mögel kan begränsa primer och måla vidhäftning.

• Skölj rengöringsmedelslösningen från ytan. Om din dusch är helt byggd och operativa, köra bara duschen för två eller tre minuter för att skölja bort överskott av städning rester. För en icke-fungerande dusch, skölj med en trädgård slang eller väl mättade rag.

• Torr duschkar med en handduk.

• Utmärkt plast och kakel ytor med limning primer och en medium-nap roller. Limning primer fastnar väl glättad plast och kakel ytor för att skapa bättre färg vidhäftning. De flesta duschkar av frimureriet är redan tillräckligt grov för lätt målning och behöver inte priming.

• Tillämpa nonslip epoxifärg på duschkar, med hjälp av ett medium-nap roller. Nonslip epoxifärg är finns på de flesta järnaffärer och ger en säkrare halksäker beläggning jämfört med normala epoxin blandas med sand eller andra texturer. Epoxifärg är tjock och täcker oftast i bara ett lager, men du kan lägga till ett andra skikt efter två timmar om du märker kala fläckar.

• Använd inte nymålade duschen i minst 24 timmar.