mynewspapers.net

Hur man målar bleka hudtoner

Hur man målar bleka hudtoner


Lära sig att måla realistiska hudtoner kommer blåsa liv i teckningen. En av de svåraste aspekterna av att lära sig att måla i något medium, men särskilt i olja eller akryl porträttmåleri, mastering blandande tekniker för att få en hudton som passar ditt ämne. Särskilt när du målar bleka hudtoner, kan tekniken vara svårt, eftersom mindre pigment används. Börja med dessa grundläggande tekniker och göra anteckningar på vägen så att du kan komma ihåg exakt vilken pigment kombination du använde för att uppnå en perfekt blek-kött ton.

Instruktioner

• Förstå att målning hud kräver fånga färgerna återspeglar. Anser din motivets bakgrund och börjar med den färgen i din flesh tone mix. Till exempel om ditt ämne är klädd i en marinblå kostym eller lägger på en snäcka säng, börja med inslag av marinen eller snäcka på din pall att blanda in större mängder av ditt ämne hud. Reservera en del av denna blandade, mörkare nyans att måla skuggor på ditt ämne hud. Kom ihåg att skuggor finns mörkast i området närmast ljuskällan, och de lätta som de sträcker sig från källan.

• Börja med en ton som du blandar själv när du målar bleka hudtoner. Placera en daub gul ockra färg på din pall. Låg en liten daub av vermilion bredvid till vänster. Skapa en orange mix av två nedan. Placera en smeta av Ultramarin blå till höger om den blandade orange. Ta del av orange nedan och Lägg till lite av blå. Placera en daub vita till höger om den mörkare, blandat orange. Blanda två till en lättare kött bas under den mörkare orange. Hålla bas hud tonen blandningen till den nedre vänstern delen av din pall.

• Skapa ett utbud av röda och gula hudtoner på högra av din pall. Upprepa steg 2, men lägga till olika nivåer av gul ockra och vermillion för att uppnå olika nyanser i din bas färger som du kan använda som ett komplement i skuggorna i hela ditt ämne base.

• Blanda ett utbud av grå färg nyanser i längst ned till höger i din pall. Inse att greys minskar briljans i din målning och håller ditt ämne visas onaturligt pulserande som om hon bara hade kommit från en dålig erfarenhet på en solariesalong. Börja med en smeta på en av dina röda hudtoner. Skapa två rader av färg nyanser genom att olika mängder bränd Umbra till basen, så att du bildar en översta raden i ca åtta nyanser och raw umber till basen, bildar en nedre raden av cirka åtta nyanser.

• Iaktta belysning och utseendet på ditt ämne och experimentera med dina olika ljus hud nyanser att uppnå den känsliga balansen i ditt ämne.