mynewspapers.net

Hur man målar armeringsjärn

Hur man målar armeringsjärn


Armeringsjärn är en kolstål extruderade bar oftast används för att förstärka betong. Det används också av hobbyister för trädgårdar och tråd skulpturer. Armeringsjärn korrosion leder till problem i dessa program. I konkreta armeringsjärn orsakar korrosion konstruktionsfel av sprickbildning omgivande cement. För rekreation är rostiga armeringsjärn fult. Målning av armeringsjärn med en epoxi undviks dessa problem.

Instruktioner

• Rengör armeringsjärn av befintliga rost och korrosion. Använd en stålborste eller sandpapper för att skrubba ytan. Torka med en ren trasa och lacknafta ta bort eventuella kvarvarande rester.

• Plats armeringsjärn till tidning eller en målare trasa. Om armeringsjärn är orörliga, tejpa av de omgivande områdena att skydda från färg.

• Spraya armeringsjärn med en epoxi sprayfärg. Denna beläggning är en primer som förhindrar rost och korrosion. Skaka färgen väl före användning. Håll sprayen kan 10 till 12 inches från armeringsjärn. Spraya med en konsekvent, även flow, som täcker hela ytan helt. Att beläggningen att torka helt.

• Applicera ett lager färg spray färg om så önskas. Alla som använder armeringsjärn i trädgårdar, dekorationer eller tråd skulpturer kommer sannolikt vill en annan färg än den primer beläggningen. Välj vilken färg du önskar. Tillämpa denna färg på samma sätt som du gjorde primer. Låt torka helt.