mynewspapers.net

Hur man målar armén kamouflage

Hur man målar armén kamouflage


Måleri miniatyr soldater i camo redskap är givande, men utmanande, till stor del eftersom det är mycket svårt att måla kamouflage väl. Det finns några knep för att skapa en realistisk look, men prefecting dem kräver tålamod och praxis. Denna artikel fokuserar på hur man målar klassiska USA: S krigsmakt skogsmark mönstret, men tekniken kan anpassas för användning med någon kamouflage mönster.

Instruktioner

• Prime miniatyr toy soldier med vit färg. Detta baslack kan färgade måla för att fästa bättre och en bas färg visas ljusare. Ljusa färger är dåligt för faktiska kamouflage, vilja den göra din färgsättning lätt igenkännlig på en miniatyr.

• Måla den miniatyr uniform med en enda kamouflage färg med din #1 borste. Använder den ljusaste färgen--i detta fall ljusbrunt--som det kommer att förhindra att den mörkare färgen visas genom undersidan.

• Tillämpa den gröna och mörka bruna färgen--över ljusbrun--i ungefär lika stora slumpmässigt runt miniatyr med en #1 borste. Din slutliga mix av färger bör vara ungefär en tredjedel varje ljus brun, mörk brun och grön.

• Måla svarta ränder med olika längd runt den enhetliga med #000 pensel. Den svarta färgen bör omfatta cirka en femtedel av det totala enhetliga området när du är klar.

• Välj slumpmässigt olika färger att täcka några av de svarta delarna och att justera mönstret. Använd din #000 borste för att tillämpa dessa touch-ups.