mynewspapers.net

Hur man måla trappor & plats slitbanor

Hur man måla trappor & plats slitbanor


Måla trappa är vanligtvis begränsad till yttre trä och metall strukturer. Eftersom metall uppsättningar av trappor är ofta målade av tillverkaren, möter en husägare oftast trätrappor som kan vara i behov av ny färg. Tänk på att vissa woods är naturligtvis vattentät och kan installeras utan färg. Viktigt är också nödvändigheten av att ge varje ny uppsättning trätrappor ett komplett lager färg, topp och botten, eftersom du utför byggprocessen.

Instruktioner

• Kontrollera vägare och slitbanor att se att de är korrekt installerade. Varje stringer bör ställa in ordentligt och sedan spikas eller skruvas på plats. Slitbanor bör klippas till längd utan närvaro av stora knutar. Om du använder fler än två stringers i en uppsättning av trappor, är det viktigt att kontrollera uppriktningen, så slitbanor spänner över alla stringers utan luckor eller höga ställen.

• Måla och installera risers (om tillgängligt) innan med slitbanor. Sättsteg är de vertikala ansiktsbehandling styrelser som placeras mellan varje par av slitbanor. När alla morgonpigga sätts på plats, fungerar de som en barriär mellan fram- och baksidan av någon uppsättning trappor. I många situationer, är såsom med däck eller källaren trappor, morgonpigga inte installerade. När den används, måste en stamledning ska slipas, målas med exteriör-grade olja primer och sedan tillåtas torka innan installation.

• Slipa slitbanor med orbital sander tills alla ytor är släta.

• Måla vägare med oljebaserade yttre däck primer med tre-tums polyester pensel.

• Låt färgen torka i minst 24 timmar. Exakta torktider och temperaturer kan erhållas genom att läsa data på burk med färg.

• Måla vägare med oljebaserade exteriör primer och borste. Om stringers är spårat, se till att de skurna ytorna får extra färg. Låt torka i minst 24 timmar stringers.

• Fäst slitbanor med de galvaniserade skruvarna. Installera skruvarna genom toppen av slitbanan och in stringer. Placera om tre skruvarna vid varje korsning där en trappa slitbanan är kopplad till stringer. Kontrollera att huvudet går under ytan av styrelsen.

• Täcker skruven huvuden med exteriör-grade spackling klistra.

• Spot prime varje spackling patch med en liten bit av yttre däck primer.