mynewspapers.net

Hur man måla & schablon en flickas sovrum

Hur man måla & schablon en flickas sovrum


Alla kan skapa en unik look för en flickas rum med schabloner. Målade väggar ger lite färg till ett sovrum, men stenciler ta utseendet ett steg längre. Till skillnad från väggmålningar och handmålade mönster kräver schabloner inte någon särskild art färdigheter. En kant av små, dekorerade bilder ser ganska och sedesamma, medan en stor design ordnade i ett slumpmässigt mönster har en dramatisk effekt. Använd två eller flera stenciler för en en-av-en snäll flicka rum som matchar hennes intressen och personlighet.

Instruktioner

• Täck golvet med drop dukar. Bandet runt tak och trim med låg-tack målartejp.

• Välj en färg färg för väggar. Paint tenderar att se mörkare och ljusare på väggen, så det är alltid en bra idé att måla ett prov direkt på väggen innan du köper större mängder av färg.

• Tillämpa färgen runt kanterna på väggarna med en vinklad pensel. Kavla ut resten av väggarna med en roller. Släta ut någon överlappning märken eller droppar. Låt färgen torka. Tillämpa ett andra skikt av färg, om det behövs.

• Mix stencil färger med akrylfärger. För 3D-effekter, göra några nyanser av varje färg. Stencil färg bör vara ganska tjock att förhindra körningar och droppar, så inte späd akryl med vatten. Tillsätt några droppar av matt medium till tunn färg, som behövs.

• Spraya på baksidan av stencilen med sprejlim, så du inte behöver hålla stencilen upp medan målning. Besluta om en ordning stencilen för att utforma. Starta en kantlinje i ett mindre märkbar hörn så att du kan finess avstånd i de slutliga några stencilerna. Placera din första stencil i mitten av en framstående vägg om du skapar en all-over, slumpmässiga mönster.

• Doppa dina stencil penseln i färg bara till knappt päls det. Torka bort överflödig färg på en trasa. Applicera färgen på utsatta väggen med en mild pouncing rörelse. Uppmärksamma slå runt kanterna för att få en ren, skarp design. Tillämpa ljusare färg i centrum av bilden för att skapa en illusion av form. Blanda de ljusare och mörkare nyanser av pouncing där de möter med din stencil borste.

• Dra försiktigt stencilen från väggen. Torka av baksidan med en fuktig trasa, om det behövs. Placera stencilen och upprepa tavlan processen. Efter stencilling flera bilder kommer att du behöva tvätta stencilen och återanvända sprejlim.

• Tvätta alla verktyg och penslar med varmt tvålvatten.