mynewspapers.net

Hur man måla över falska PANELNING gips i min husbil

Hur man måla över falska PANELNING gips i min husbil


Fake paneler gips kan se attraktiv när det är helt nya och ett billigare alternativ till riktiga gips i hela hemmet, men så småningom fake paneler gips blir smutsiga, markerade, repad och även punkteras. Tappa inte hoppet över din falska väggar; Du kan reparera och måla dessa väggar precis som målning traditionella gips utan att behöva täcka väggarna i gipsskivor först. Processen är relativt enkel och kräver endast en liten extra vägg förbereder.

Instruktioner

• Ta bort trim band mellan falska gips paneler med en mattkniv för att bända trim lös utan bryta den, som lämnar sprickor mellan panelerna som du måste fylla endast om du inte planerar att ersätta trim bitar.

• Fylla alla hål och sprickor i falska paneler gipsväggar, oavsett storleken på hålen. Större hål är svårare att lappa och kan kräva särskild vägg lapp kit, även om du bara behöver att smeta mindre hål full av spackling med hjälp av spackel. Låt den färska tillämpad spackling torka i två dagar innan du fortsätter.

• Använd sandpapper eller en orbital sander att slipa ner fläckar av torkade spackling att göra alla väggytor helt platt och fläck gratis. En gång färdig, bort alla små partiklar som sticker ut från väggen, springa den sandpapper eller orbital sander över hela väggen ytan bort slick texturen från den falska paneler gips att producera en grov yta som primer och färg fastnar på bättre.

• Rengör väggarna med lika del lösning av ammoniak och vatten appliceras med en fuktig rengöring svamp. Var försiktig att inte över-mätta väggarna och skjuta upp tavlan processen ytterligare. Denna process tar bort sand och smuts från väggarna för att skapa en ren yta som att måla.

• Tillåt rengjorda väggar att ordentligt torka över natten. Fyll en färg bricka med färg primer, och använda en roller för att tillämpa ett enda, fast lager färg primer på väggarna. Låt denna primern torka ett par dagar. Ren färg bricka och roller med färg tunnare efter använder primer.

• Fyll färg facket med färg denna gång, och måla den falska paneler gips väggar med ditt val av färg färg. Låt färgen torka helt i minst två dagar, och återanvända ett andra skikt färg för att täcka alla ljusa områden eller fläckar där ingen färg finns. Tillåta en sista torktid på en till två dagar innan röra väggen eller ersätta wall konstverk.