mynewspapers.net

Hur man måla om korgstolarRottingmöbler placeras ofta i uterum och utomhus på däck och uteplatser. Regn, snö och även starkt solljus kommer att förstöra lack på rottingmöbler och wicker bitar kräver ommålning om du vill fortsätta se helt nya. Korgstolar kan även målas när de tråkig från frekvent användning eller bara för att du gillar en annan färg för stolen.

Instruktioner

• Tvätta den wicker stolen för att ta bort damm, smuts eller mögel som kommer att förhindra färgen fastnar möbler - detta kommer att göra färg strippning lättare. Om du vill tvätta möbler, helt enkelt torka det med en gammal trasa fuktad i en hink med varmt vatten.

• Gäller flytande färgborttagningsmedel wicker stol hela målad yta. Använda en tandborste och en styv borst artisters pensel för att arbeta strippan djupt in i korg väva och ta bort färg från alla sprickor.

• Lämna strippan på wicker stol tills det kondenserar färgen. När färgen är kondenserad, torka bort med en gammal trasa och ur sprickor med tandborste och pensel. Skölj den rag och borstar i vatten hinken som du torka bort färgen.

• Låt stolen för att ordentligt torka i minst 24 timmar innan du fortsätter att måla om wicker stol. Om möjligt, att 48 timmar eller mer för torkning.

• Plats tidning på marken eller golvet i din arbetsyta att skydda golvet, gräsmatta eller annan yta från färg. Använd tillräckligt tidningen för att ha en 90 cm (3 fot) buffertzon runt wicker stol.

• Spraya på en primer päls av sprayfärg på wicker stol. Håll kan ca 30 cm (1 fot) från stolen och spray i remsor börjar längst upp och flytta till botten för att förhindra körning av färgen.

• Låt färgen torka ett par dagar och spraya på ett andra lager färg; mängden färg måste du dubbel päls wicker stol kommer att bero på storleken på stolen.