mynewspapers.net

Hur man måla min cykel med ingen kompressorOm du inte har en kompressor att använda för att måla en cykelram, inte bandet. Emalj-baserade kan sprayfärger finns fasta alternativ för cykel ram målning. Dessa färger följer ram ytan och presentera en väderbeständig, glossy paint val lämplig för cykelramar. Före målning ramens, måste det vara förberedd. Fungera i ett väl ventilerat utrymme när du använder sprayfärger och hålla en mask över din mun.

Instruktioner

• Band cykeln ner så att endast placera stammen fortfarande på cykeln. Tape arbetet stå med tidningen och målartejp att förhindra att stativet målas med cykelram. Placera stolen stammen och ram i cykel arbete stativet.

• Skrapa den gamla färgen av cykelram. Börja med den kabinett skrapan bort stora bitar av färg och är färdig med sandpapper.

• Skaka canen av primer och sätta på mask och handskar. Spray en hel burk primer på cykelram. Att primer får tid att torka enligt färg tillverkarens anvisningar. Primer måste normalt, en hel 24 timmar att torka.

• Skaka burkar emalj sprayfärg och spraya cykelramen med de färger du önskar. Badda anpassad design på cykeln med svamp borstar eller använda dem för att torka bort misstag eller droppar. Låt första lagret torka och gå tillbaka när det är torrt att tillämpa ett andra skikt. Låt andra lagret torka.

• Skaka canen av clear-coat sprayfärg och gäller en full päls cykelram lägga till lustre och ytterligare skydd till färg jobb.