mynewspapers.net

Hur man måla med tusch

Hur man måla med tusch


Indiska bläck består av en blandning av vatten, kimrök och flera bindande material. Bläckets förmåga att flyta är beroende av kimrök--desto finare kimrök, den mer flytande bläck. Indiana tryckfärger är utmärkt bläck för gouache lättnad målningar, men du kan också måla frihand med dem med en mängd olika penslar. Prata med folk på din lokal konst leverans butik att hitta den bästa tusch för din specifika projekt. Indiska tryckfärger kan vara stökigt så alltid måla på en täckt yta.

Instruktioner

• Förbered tusch. Tusch generellt kommer i en liten flaska och måste sättas i en annan behållare när du vill måla. Att sätta den i en liten glasburk eller en porslin maträtt hjälper till att förhindra vatten från att komma i din huvudsakliga flaska tusch. Det är inte nödvändigt att göra så, tillsätt vissa målare vatten bläck innan de börjar måla.

• Få dina penslar redo. Du kan måla med ett brett utbud av målarens penslar, kinesisk kalligrafi borstar eller ett enkelt rullas upp papper. Om du använder den senare, tätt rulla en skrot bit papper mellan fingrarna och Fäst änden med tejp för att göra påbörjad papper.

• Måla din bild på akvarell papper. Tusch har en konsistens som liknar akvarell färger. Som ett resultat, behöver du måla på en yta som är robust nog att acceptera bläck utan blödning eller blir ohanterligt.

• Måla din bas-image. Användning ogenomskinlig akvarell och gouache färger att färglägga bilden. Något som du vill ska visas vitt måste vara målade med vit gouache paint. De avsnitt som du lämnar omålade visas svart när processen är klar. Lämna målningen torka helt.

• Täck målningen i tusch. Häll några av bläcket i en liten skål eller fack. Lägga till lite vatten om du vill försvaga det. Måla över hela ytan av målningen med svart tusch.

• Skölj tusch bort när det har torkat. Slå på diskbänken så vattnet är cool och kör vid ett lågt tryck. Springa målningen under vattnet för att hjälpa tusch flingan bort. Mycket lätt gnugga på några envisa bitar av bläck.

• Ställ in målningen på ett papper handduk täckta block av trä att torka. Placera mer hushållspapper ovanpå målningen innan täcker den med en annan bit av trä. Sätt några tunga böcker ovanpå träet så att målningen torkar platt utan varp. Låt det torka i minst 24 timmar.