mynewspapers.net

Hur man måla med Tusch på Denim

Hur man måla med Tusch på Denim


Dekorera din jeansjacka eller jeans kan vara ett roligt hantverk för alla åldrar. Du kan skapa din egen design, tillämpa dem i färger och stil av ditt val för en personlig touch. India färgpulver ger flexibilitet och kontroll när du målar. Även om traditionellt används för att skriva och skriva ut arbete, kan tusch användas att måla på denim med lite enkel bearbetning.

Instruktioner

• Tvätta ditt denim objekt med bara en tesked av tvättmedel och inget sköljmedel. Låt den torka.

• Med en bred pensel, applicera ett tunt lager av gummi cement till området av denim som du kommer att måla. Tillåta denim torka, och använder en mer tunt lager till området. Detta ger en bra bas för bläck, ungefär som ett primade duk.

• Använda en rund Pensla, applicera ett tunt lager av silver färg till alla områden där du planerar att använda ljusa färger som gult och rött. Detta kommer att göra dem pop och hindra dem från att sjunka in i denim duken.

• När alla bas rockar är torr, Använd en nylonborste för att tillämpa bläck på denim. Nylon borstar är stela och hjälpa bläcket att följa oregelbundna ytor som denim. De kan köpas i något hantverk eller konst leverans butik.

• Om du gör ett misstag i ansökningsprocessen, torka bort det med en fuktig pappershandduk eller svamp så snart som möjligt. Detta, förhindrar tillsammans med bas ansökningar, bläck från att snabbt.