mynewspapers.net

Hur man Makeup produkter för män

Hur man Makeup produkter för män


Det började med läppbalsam att hålla torra läppar från sprickbildning, då ögonbryn vaxning för att bli av med "uni-brow" utseendet, nu är det eyeliner. Sedan manliga kändisar började bära smink, har vanliga killar följt deras exempel. Smink är knepigt för män eftersom den genomsnittliga människan inte vet mycket om det, och allmänheten har inte exakt omfamnade idén om det. För män, kan make-up fokusera på att göra subtila förbättringar att deras hud, snarare än dramatiska förändringar i sitt utseende.

Instruktioner

• Applicera foundation, en hud-tonade pulver, kräm eller lotion används för att skapa en jämn hy. Sprida det jämnt över ditt ansikte med fingrarna. Penslar och svampar brukar sätta på mer foundation, som kan se onaturligt. Använda foundation sparsamt. För lite är bättre än för mycket. När stiftelsen nära hårfästet och ansiktshår, blanda väl så att det finns ingen linje där stiftelsen slutar. Vara försiktig med att färga dina ögonbryn och ansiktshår. Se till att stiftelsen är en nyans som liknar din hudfärg att uppnå ett naturligt utseende. Du kan behöva experimentera för att hitta din perfekta varumärke och skugga. Välj märke med ett stort urval av stiftelsen nyanser och badda lite färg på din käke eller haka. Om färgen försvinner, har du din foundation färg. Observera färgen i olika ljusförhållanden eftersom det kan se annorlunda ut. Make-up räknare ger ofta gratis prover som du kan ta hem och prova under några dagar. Be om prover om du är obekväm försöker make-up offentligt.

• Dab concealer på de brister som visar genom stiftelse. Concealer ger en tyngre täckning än foundation. Gäller det endast på områden du vill dölja, som fläckar eller mörka ringar under ögonen. Blanda kanterna in i huden med fingrarna så att det inte är alltför uppenbart. Hitta en concealer som är rätt nyans för en mer subtil effekt.

• Tillämpa bronzer för att lägga till färg i ditt ansikte, att skapa en illusion av en solbränna. Använd en pensel för att plocka upp bronzer från dess behållare. Skaka borsten för att avlägsna överflödigt puder, sedan försiktigt och lätt borsta bronzer på din panna, näsa och kinder. Tillämpas endast på områden som får mer solsken och är mörkare än resten av ansiktet. Använd en matt gyllene brun bronzer, eftersom en skimrande rosa Rouge kan se ut för feminint.

• Rita eyeliner på basen av dina övre och nedre fransarna. För en naturlig look, dra en tunn linje för att definiera dina ögon och göra dina fransar verkar fylligare. Rita en tjockare linje om du siktar på en mer dramatisk look a la rockstjärnor som Pete Wentz och Joel Madden. Använd en penna eyeliner eftersom det är lättare att kontrollera och rätta. Använda bomullstussar för att radera misstag. Hålla sig till naturliga färger, som svart eller brunt, en maskulin utseende.

• Tillämpa ren eller transparent läppbalsam att förhindra torra eller spruckna läppar. Undvik ljusa, djärva färger eftersom de kan få dig att se feminin.

• Fyll i dina ögonbryn och ansiktshår med penna, pulver, gel eller vax speciellt framtagen för ögonbryn. Välj färgen som ligger närmast din naturliga hårfärg.