mynewspapers.net

Hur man Machine brodera en logotyp på ett förkläde

Hur man Machine brodera en logotyp på ett förkläde


Skapa namn erkännande för småföretagare matservering eller anpassa Tom förkläden för speciella evenemang med logo broderier. Genom att införliva logotyper, gradbeteckningar eller skräddarsydda konstverk, ger broderade design en professionell touch till solida färgade förkläden. Utformar teckningens kräver exakta logotyp längd och bredd mätningar och design har att passa inom den brodermaskin sömmar parametrar. Designen har också att de passar inom det valda området på förklädet som bib eller ficka. Att upprätta dessa element innan överföring logotypen till området hjälper dig att undvika onödiga konstverk ändra storlek eller placering fel.

Instruktioner

• Rita Logotypdesign på ritpapper med en tuschpenna. Håll maskinens broderi parametrar i åtanke som det markerade utrymmet på förklädet. Till exempel om broderi parametrarna mäter 4 inches av 6 inches, dra inte en logotyp som överstiger dessa mått.

• Skär logotyp teckningen med vass sax att undvika ojämna kanter runt formen. Om designen inkluderar fina detaljer inom logotyp teckningen, placera design på en skärbräda och skär ut med en vass kniv.

• Placera utskuren logotyp i ett framträdande område på förklädet. Exempelvis skapar värdar eller servitörer bär de broderade förkläden namn erkännande med kunder. Om du vill lägga till logotyp Broderiet för en specifik händelse, Visa teckningen på en synlig plats på förklädet.

• Överföra logotypen till förklädet med skrädderi krita genom spårning runt formen och lägga till några specifika detaljer som kräver broderi tråd färgbyten. Använda en spårning hjul för att överföra fina linjer. Här praktiska verktyget har en formad handtag med ett rullande hjul i ena änden. När du rullar hjulet över fina linjer, visas liten indrag märken på tyg ytan att spåra över detaljer.

• Vänd förklädet över med fel sida vänd mot dig. Ta bort skyddspapperet från ett klibbigt stabilisatorn och placera den klibbiga sidan på baksidan av området logotyp. Detta separat blad lager stabiliserar tyget som brodermaskin punkteringar tyget. De flesta logotyper har hög maska densitet. Stabilisatorn förhindrar vanligen puckering eller snett runt Broderiet.

• Flyta Broderiet av centrering logotypen inom maskinens övre hoop fastsättning. Stabilisatorn håller tyget på plats så att den översta hoop sy inom maskinens parametrar.

• Brodera logotypen på förklädet ändra broderi tråd färger efter din design.

• Välj en gränsen sy din maskins selector hjulet. Även om detta steg är valfritt, agerar en kantlinje stitch som en ram för logotypen, lägga till en professionell touch. De flesta av gränserna har en hög stitch räkna skapar en upphöjd yta innesluta Logotypdesign.

• Skär bort alla lösa trådar från baksidan av broderad logo. Om du har överskott klibbiga stabilisatorn runt baksidan av Broderiet, lyft stabilisatorn försiktigt och skär runt den för en snygg avslutning.