mynewspapers.net

Hur man lyfter en gärdsgårdsstör

Hur man lyfter en gärdsgårdsstör


Du kan behöva ersätta en staketstolpe om inlägget ruttnar eller blir instabila. Eller du kan behöva flytta en hela staketet helt och hållet, vilket innebär flera inlägg måste hävas. Stora inlägg kan vara tung, så du kanske behöver en hjälpare att avsluta uppgiften framgångsrikt. Med hjälp av fysikens lagar, kan du dock ibland använda en spak för att lyfta gärdsgårdsstör ut alla på egen hand.

Instruktioner

• Gräva runt gärdsgårdsstör bas att avgöra om den är inställd i betong, med en spade. I så fall gräva runt den konkreta villkor att lossa jorden, vilket gör det lättare att få bort.

• Skruva block av trä säkert till sidan av ditt inlägg nära basen av inlägget, ungefär en fot över marken, med 4-tums skruvar och en borrmaskin.

• Skruva den two-by-four delen av trä över block av trä--parallellt med post-att skapa ett överhäng på basen av blocket. Detta kommer att säkerställa att en spak under blocket att bända upp och ta bort inlägget inte glider ut från under block av trä.

• Placera ett betongblock på marken ca 12 inches bort från posten. Detta kommer att användas som en fulcrum att spaken inlägget ur marken.

• Plats ena änden av 5 fot långa two-by-four under block av trä på sidan av inlägget, montering inuti den two-by-four kanten du skapat.

• Placera midsection av 5 fot långa two-by-four på toppen av betongblock, att hålla den andra änden under blocket på inlägget. Tryck nedåt på slutet längst bort från posten att utnyttja och lyfta inlägget ur marken.