mynewspapers.net

Hur man lyckas rekrytera säljare med Avon

Hur man lyckas rekrytera säljare med Avon


Avon använder oberoende försäljning kvinnor för att främja sina produkter i dörr till dörr leveranser och promotion parterna. Sedan 2004 har har Avon reps kunnat bli försäljning ledare och rekrytera sitt eget lag. Ett antal reps har blivit miljonärer genom denna väg. Den mest framgångsrika försäljning ledare i Storbritannien har byggt upp lag av tusentals representanter och de tjänar en marginal på varje försäljning som en av deras team gör. Klart, rekrytera ett team av säljare kan vara en lukrativ strävan. Du måste tänka smart att slå alla andra försäljning ledare ute.

Instruktioner

• Börja med människor du känner bäst. Debbie Davis, Avon Storbritanniens första miljonär försäljning ledare anlitade sin pojkvän som hennes första gruppmedlem. Detta är ovanligt, som Avon betonar att det är "företaget för kvinnor." Rekrytera nära vänner, familj och grannar. Ett tightknit team geografiskt nära varandra kommer att hjälpa dig att få bollen i rullning.

• Var uppmärksam på din potentiella rekryter personlighet. Undvika argumenterande syskon och bara plocka dem som har respekt för dig och beundrar dina prestationer.

• Använd din kärngrupp kontakter för att rekrytera sina vänner. Word-of-mouth rekommendation fungerar i båda riktningarna. Dig att rekrytera de dugligaste av teamets vänner och potentiella rekryt är mer benägna att tro rekommendation av hennes vän i laget.

• Skapa en bild för ditt team. Representera dig själv samt Avon. Skapa en logotyp, en webbplats och få en särskild e-postadress. Ställ in ett separat bankkonto för verksamheten.

• Utskrift av broschyrer som förklarar att du nu hyra representanter för företaget. Sätt in denna information i order levereras till din stamkunder. När nätverket växer kommer du att ha mindre och mindre kontakt med kunder så kommunicerar via flygblad ger dig möjlighet att kommunicera direkt. Kom ihåg att sätta din logotyp och business telefon nummer och email adress på flyers.

• Samla kontaktinformation för intresserade personer och inrätta en rekrytering uppgift. Nätverket kommer att expandera över hela landet som du rekrytera genom vänners vänner, så du inte kommer att kunna bjuda in alla till ditt hem. Planera en presentation och ta prover av produkter. Om du inte rekrytera många människor, kan du åtminstone sälja dem. Kostnader för partiet är alla skatt dras.

• Delta i lokala evenemang med ditt team. Förknippar dig med orsaker som intresserar din nuvarande gruppmedlemmar. Till exempel engagera sig med insamlingar för välgörenhetsorganisationer som bröstcancer medvetenhet och osteoporos. Detta kommer inte bara få dig kontakt med potentiella rekryter, men också hjälper dig att behålla befintliga gruppmedlemmar. Visa att du bryr dig om saker de bryr sig om. Donationer till registrerade välgörenhetsorganisationer är avdragsgilla.