mynewspapers.net

Hur man löser ett problem med peeling paint i ett badrum

Hur man löser ett problem med peeling paint i ett badrum


Peeling paint i ett badrum händer efter ett badrum målas om. De gemensamma platserna i ett badrum där detta sker är nära diskhon, bad/dusch eller toalett. Orsaka för denna peeling uppstår när färgen appliceras över tvålrester som byggts upp på väggarna eller i taket i badrummet under vardagliga duscha, diskbänk användning och toalett rengöring. Lösa peeling innebär att ta bort peeling färg och tvål avskum.

Instruktioner

• Skrot skalar bort färgen med en hård spackel. Sand området där färgen togs bort med 100 sand slippapper. Sand en tum i färgen omger området där peeling paint har tagits bort för avlägsnande av alla underliggande tvålrester.

• Spraya området med ren ättika i en sprayflaska att ytterligare avlägsna alla tvål avskum uppbyggnad. Kan vinäger att suga på väggen i 10 minuter och sedan torka bort med en våt trasa. Skölj och vrid ur trasan med rent vatten och gå över området än en gång ta bort vinäger.

• Prime området preparerats med en fläck-blockerande primer färg med hjälp av en pensel eller en mini roller. Låt primern torka efter torr tid instruktionerna på etiketten. Skim coat området primade med gips lera med en hård spackel för att göra föra området där färgen bort spola eller nivå med färgskiktet yttre-liggande. Låt torka och sedan sand slät med 150 slippapper.

• Prime drywall lera med ett annat lager bets-blockerande primer. Låt primern torka och sedan måla ett lager finish färg över området. Måla hela väggen om det behövs, eller fjäder färg ut på befintliga finish pälsen den reparerade omgivningen. Låt torka och sedan lägga till ett andra skikt av finish färg.