mynewspapers.net

Hur man löser en pro11.msi reparation fel när jag inte har en installations-cd

Hur man löser en pro11.msi reparation fel när jag inte har en installations-cd


Pro11.msi felen på datorn är fel som uppstår när du har fel i ditt register. För att åtgärda dessa fel måste du en registren reparation programvara. Det finns flera register-reparation program. Några är gratis men de flesta kostar pengar. Det är värt att prova en gratis program först innan investera i ett betalt mjukvaruprogram. När du har rengjort din registren och löste problemet med Pro11.msi är det en god idé att rengöra registret regelbundet.

Instruktioner

• Hämta och installera gratis fönster Registry Repair 2.0 (se resurser). Detta är ett freeware återställningsalternativ. Starta programmet från Start-menyn. Klicka på "Starta sökning." Vänta tills genomsökningen är klar och klicka på "Fix fel" i slutet. Klicka på "Exit" när du är klar.

• Ladda ned och installera Registry Mechanic (se resurser). Registry Mechanic är en betalar för program som låter dig ladda ner en testversion. Öppna programmet från skrivbordet. Klicka på "Starta Scan" och vänta på Skanna till slut. Klicka på "Reparera" När genomsökningen är klar och Stäng programmet.

• Ladda ner CCleaner (se resurser). Detta program är gratis, men du måste betala för support. Öppna programmet från Start-menyn. Klicka på "Registret." Klicka på "Sök efter problem" och sedan "Fix särskilda frågor." Avsluta programmet när du är klar.