mynewspapers.net

Hur man löser 6 Band pussel ringar

Hur man löser 6 Band pussel ringar


En pussel ring är i grunden en knut-arbete mönster gjorda av interlock band. Det är en bit av smycken som kan demonteras och sätta ihop igen, vilket ger pussel effekt. Pussel ringen är känt för att vara uppfanns av en turkisk man som ville se hans fru trohet. Han ritade en ring som skulle komma ifrån varandra om den tas bort. Det är därför pussel ringen är också känd som den turkiska vigselringen. Pussel ringar kan ha många band. Vanligaste har antingen 4 eller 6 band. De kommer vanligtvis med instruktioner på hur man löser dem. Denna artiklar går över hur man löser en 6-band pussel ring. Varje band är något annorlunda så var uppmärksam på de som du arbetar med.

Instruktioner

• Var uppmärksam på diagrammet ovan. Det visar olika länkar och namnen på dem. Det kommer vara bra att veta vilka ringar jag hänvisar till i stegen nedan.

• Ordna alla bitar så att de står inför. Passar bar ring 1a och bar ring 1b tillsammans. Passa bar ring 2a och bar ring 2b tillsammans genom att vrida dem moturs tills de passa perfekt. Nu håll V-ring 1 och V-ring 2 mellan pekfingret och tummen med andra bitar fortfarande tillsammans.

• Göra en "figur 8" genom att fortsätta att hålla V-ringen 1 & 2 roterande Bar ring 1a/b och Bar ring 2a/b tills de korsar varandra. Se figuren nedan.

• Fortsätta att hålla allt tätt på plats och rotera V-ring 2 medsols 90 grader.

• Lätta upp på trycket till baren ringar så att du kan flytta V-ring 2 i position genom baren ring 1a/b kombination. Du gör detta genom tucking den "V" delen av V-ring 2 rätt in i figuren "8". Det ska passa perfekt.

• Gör nu samma sak till V-ring 1 att du till V-ring 2 i steg 5 för att stoppa det i plats. Det var allt. Du har bara satt ihop en 6-band pussel ring.