mynewspapers.net

Hur man ljusare hudfärg

Hur man ljusare hudfärg


Oavsett om ditt mål är att lysa upp och jämna ut din hudfärg eller få det porslin utseende du alltid velat, att lätta din hudton kan ske naturligt med ingredienser du hittar i ditt kök skåp eller artificiellt med hud blekmedel köpas över disk. Även om blekmedel finns för huden vitare, kan du få mjölkaktig huden du önskar med naturliga ingredienser som citron, kärnmjölk och äggvitor samtidigt undvika riskerna med att använda starka kemikalier.

Instruktioner

• Förbereda en hudtonande kräm genom att blanda lika delar äggvita och citronjuice. Värm blandningen i en stekpanna tills det stelnar något. Förvara krämen i en burk i kylskåpet tills kyls. Tillämpas på huden, vänta 15 minuter och skölj. Använd krämen varje dag.

• Exfolierar varje vecka för att kasta av död skinn celler. Blanda 2 msk brunt socker och havregryn med en 1/4 kopp mjölk till en pasta former. Tillämpa pasta för att hud och försiktigt skrubba. Skölj och följa med en fuktkräm.

• Göra en hud mask som ljusnar hud i fyra veckor. Blanda 1 msk varje gurka saft, citronsaft, tomatjuice och sandelträ pasta. Applicera pastan i ansiktet och vänta på att torka. Skölj med rent vatten och följa med en återfuktande lotion.

• Dricka så mycket vatten som möjligt varje dag. Vatten hjälper till att spola toxiner från kroppen och kan bidra till att lätta tråkig hud.

• Använd solskyddsfaktor regelbundet, även under molniga dagar. Solens UV-strålar orsakar huden att producera melanin, ett hormon som mörknar huden.