mynewspapers.net

Hur man lindar en sångare spolen

Hur man lindar en sångare spolen


En undertråd är ett liten rulle tråd som sitter under nålen i en symaskin. Visartråden och undertråd tråd låsa tillsammans för att skapa symaskin stitch. Bobiner måste vara sår korrekt för att hålla rätt spänningar på tråden, vilket gör en slät söm. Om du har glömt hur man lindar din spolen, eller om du köpt en begagnad maskin, förfarandet är enkel. Varva din bobbin korrekt och du kommer tillbaka sy i ungefär tre minuter.

Instruktioner

• Lyft upp pressarfoten. Detta säkerställer att foder hundarna inte engagera sig medan du slingrande spolen.

• Vrid ratten tills nålen är på sin högsta punkt. Lossa ratten ratten ligger högst upp på höger sida av din maskin Singer. Du hittar en knopp i centrum och en större ring utanför den. Håll ringen med ena handen medan du slår på insidan ratten mot dig tills det är löst. Detta förhindrar nålen går upp och ner medan du vinden spolen.

• Placera en spole av tråden på spolen PIN-koden. Bly tråden genom spolen spänning hållaren på upp till vänster på din maskin. Detta är en liten skiva nedan som du lindar tråden. Det håller tråden bara hårt nog att varva spolen smidigt.

• Tryck i slutet av tråden genom ett av hålen på yttre kanten av spolen. Gänga hålet från insidan av spolen mot utsidan. Du bör sluta med en tråd svans på yttre kanten av spolen.

• Placera spolen på spolen innehavaren på toppen av din maskin. Push innehavaren av spolen över till sidan att knäppa spolen på plats. Se till att tråden leder ut och bort från spolen.

• Tryck på fotpedalen försiktigt att göra bobbin innehavaren vända. Hålla fast tråden slutet för de första par varv som tråd vindar runt spolen. Sedan lindar spolen fullt ut och klipp tråden från spolen.