mynewspapers.net

Hur man limma två minne skum bitar tillsammans

Hur man limma två minne skum bitar tillsammans


Limma fast bitar av minnet skum tillsammans kräver speciellt lim, men är i grunden en enkel uppgift för rippade eller sönderrivna tryckavlastande madrasser och kuddar. Du kan också gå med två bitar av minnet skum tillsammans för att skapa en större bit, särskilt om du vill en king-säng och som storlek inte är tillgänglig. Minne skum produkten är en kombination av polyuretan och speciella kemikalier som skapar det täta, absorberande materialet.

Instruktioner

• Spridningen skyddshöljen över ytan där du ska limma ihop minne skum bitarna. Lim för minne skum är en aerosol spray kunde kontakta ditt golv eller bord. Eftersom det är lim, kan det vara svårt att ta bort.

• Placera en bit av minnet skum på den fasta ytan och den andra bredvid det. Se till att du justera bitarna försiktigt så att du skapar en nivå och fyrkantiga kant för båda delar.

• Skaka sprayburken grundligt och lyft upp ena sidan av skummets edge. Spraya det grundligt och tryck på båda sidor tillsammans. Tums dig ner kanterna av minnet skum tills du har anslutit sig båda bitar tillsammans. Låt minnet skum bitar torka över natten utan att störa dem.