mynewspapers.net

Hur man limma sula till en Bowling sko

Hur man limma sula till en Bowling sko


Framgångsrikt limning Sulan på en bowling sko sparar inte bara pengar, det kan göra skillnaden mellan en strejk och en fästmarginal boll. Du vill inte att den konstgjorda eller läder övre på din bowling skor för att separera när du är på din strategi, så behöver du ett lim som kommer att hålla starkt och senast i år. Efter bryter i det perfekta paret för vänsterhänt eller högerhänt bowling skor med perfekt bild- och passform, finns en lös ensam ingen anledning att ersätta dem.

Instruktioner

• Borsta någon lös smuts från öppen skarv mellan övre och enda med en mjuk tandborste.

• Doppa en bomullstuss i tvättsprit och använda den för att rensa upp i bowling skon ensam och övre kant. Låt skon att torka i 15 minuter.

• Häll en liten mängd sko reparation lim som innehåller hartser (för starkare motståndskraft mot nötning och vidhäftning till flexibla bowling sko sulor samtidigt flexibel) i en liten, disponibel skål och måla ett tjockt, konsekvent lager av det på sulan och övre på öppen skarv, med en liten craft pensel. Vänta fem minuter innan du trycker fast på sulan tillbaka på övre. Vara försiktig och inte för att få lim på undersidan av bowling skon ensam och skada gummit, oljad läder, sämskskinn eller filt bild.

• Ta bort något överflödigt lim som visas på utsidan av bowling skon genom att torka en trasa fuktad med aceton över leden. Limmet kommer bollen och borsta bort.

• Placera en tung bok på bowling skon och låt det torka i 48 timmar.