mynewspapers.net

Hur man limma i Wraps med kinesiska lugg

Hur man limma i Wraps med kinesiska lugg


Liknande för flödet av en naturliga hår wrap som sopar hår runt huvudet i en cirkulär rörelse, väva wraps, limmade eller sytt i, kräver att dito väft tillämpas på ett cirkulärt sätt. För att minska risken för att göra ditt naturliga hår mottagliga för extrema skador, dock kan lim-i väven tillämpas för att väva mössor istället. Väva mössor kan sydda på en fläta i håret eller säkrade till din naturliga hår med stift för enkel borttagning och på och av slitage.

Instruktioner

• Placera väva GJP på peruk huvudet. Använder en peruk huvud kan du se layout av väva håret bättre.

• Applicera ett tunt lager lim till kanten av en väva inslag och lager det mot den gemensamma jordbrukspolitiken väva. Börja tillämpa spår på nacken av hångla. Vara försiktig med att använda tjocka lager av lim som de kan få in i väven håret och färga den.

• Tillämpa de dito väft från vänster till höger från nacken upp till öronen. Använd din sax för att klippa alla återstående väft hår sträcker sig ut från höger sida av huvudet efter de dito väft limmas på. Layer dito väft tätt tillsammans med lilla skillnaden i mellan för en full utseende.

• Gäller nästa spår i cirkulär mode när du komma till örat nivå. Tillämpa inslaget från vänster templet hela vägen runt till höger öra, över hela pannan och tillbaka runt till vänster templet till en komplett cirkel bildas. Detta kommer att ge wrap utseende. Detta träns täcker pannan för din bang.

• Tillämpa tre eller fyra mer dito väft efter första cirkulär väften. Göra dessa i ett semicircular mönster istället för att inte täcka pannan. Fortsatt spårslinga mönstret kommer att göra smällen för tjock. Lämna ca 1/4 tum utrymme mellan dito väft att förhindra en skrymmande utseende.

• Bestämma var du vill att din nedläggning vara. Din avslutande blir ett öppet utrymme på toppen av den gemensamma jordbrukspolitiken som inte kan täckas med en träns.

• Se till att täcka utrymmet för din nedläggning. Den avslutande ger den slutliga lim på väva ett naturligt utseende med utseendemässigt av hår som växer direkt upp ur hårbotten.

• Ringla en ljus beläggning lim på utrymmet för din nedläggning. Tillämpa din nedläggning.

• Ta väva locket av peruk huvudet och montera den på huvudet. Stå framför en spegel och klippa din Frans jämnt rakt över för den kinesiska smällen.