mynewspapers.net

Hur man limma bästa Bling till telefon fall

Hur man limma bästa Bling till telefon fall


Anpassa och dekorera din mobiltelefon är ett enkelt sätt att låta telefonen att sticka ut och uttrycka din kreativa anda. Medan du kan köpa telefon fall att idrott färgglada mönster, är chanserna fallet inte är unik. Bifoga vissa bling till din telefon kan göra det gnistra och fånga ögat av alla runt omkring dig när du besvarar ett samtal eller kontrollera dina meddelanden.

Instruktioner

• Bestäm ytan på ditt mobiltelefon fall. Mät längd och bredd av fallet och sedan multiplicera de två tillsammans för att bestämma ytan. Konvertera detta mått i millimeter genom att multiplicera området i inches av 25. Detta är bara nödvändigt om du planerar att täcka hela ytan.

• Planera den design du vill placera på din mobiltelefon fall. Limning bling på din telefon utan en plan kan skapa en rörig design och förstöra fallet.

• Välj rätt storlek av bling för ditt fall. 7SS medelstora strass fungerar bra eftersom de är liten nog att passa enkelt på ditt fall men inte för liten att de blir svårt att arbeta med. En 7SS strass har en yta på 3.8 kvadratmillimeter, så dela upp ytan på ditt telefon fall av 3.8 att avgöra hur många strass du kan passa på fallet.

• Fyll medicinska sprutan med E6000 lim. Sprutan kan du exakt Placera lim utan flytta runt alla vila stenar eller skapa någon onödig oreda.

• Placera en liten prick av lim där du vill placera strass. Plocka upp varje rhinestone med hjälp av en pincett och placera den försiktigt på glue dots. Upprepa processen tills du har avslutat din design. Att design för 24 timmar.