mynewspapers.net

Hur man lever som Amish människor

Hur man lever som Amish människor


Härrör från religiösa övertygelser, är Amish livsstil en av enkelhet. Amish undvika många moderna bekvämligheter och lyx, och välja grundläggande väsentligheter som kan odlas av sina egna händer inom deras gård-baserade samhällen. Många av deras verktyg och processer har funnits på plats sedan skapade av deras förfäder ett sekel sedan. Om du hittar det enkla livet något att önska, följer nedan några tips som beskriver olika sätt att leva livet som Amish.

Instruktioner

• Klä delen. Amish kläder syftar till att uppmuntra blygsamhet. Amish kvinnor bär vanligtvis golv längd, solida färgade klänningar med långa ärmar och ett förkläde. Eftersom de aldrig klippa sitt hår, kvinnor i allmänhet har håret dras tillbaka i en fläta eller bulle och omfattas av en motorhuv. Amish-män generellt bära mörka färgade kostymer utan slag eller krage, en solid färgad skjorta, hängslen och en bred brätten hatt. De har ingen ansiktshår tills de är gifta. Sedan odla de skägg.

• Slå ut ljusen. Amish använda inte el eller telefon. De känner att elektricitet skulle tillåta för alltför många frestelser och orsaka ändra till deras självgående kultur.

• Studie upp om Huslig ekonomi och jordbruk. Efter slutförandet av sin utbildning i åttonde klass, pojkar skickas att arbeta på gården, och flickor får lära sig att vara hemmafruar med sina mödrar. Amish odlar sina egna och plöja fälten med hästdragna plogar med metall hjul. De anser att denna väg är ett exempel på deras slutliga värden av hårt arbete, enkelhet och starkt engagemang för familjen.

• Genomgång av en Amish gård att få en djupare förståelse av deras kultur och livsstil. Turer kan lätt hittas i Holmes County, Ohio, LaGrange County, Indiana och Lancaster County, Pennsylvania. Dessa län är kända för att ha den högsta Amish befolkningen i USA.