mynewspapers.net

Hur man läser tidigare köpt böcker om en ny Kindle

Hur man läser tidigare köpt böcker om en ny Kindle


Tyvärr, från och med maj 2013, Amazon inte lämnade ett verktyg så att Kindle användare kan ladda ner alla tidigare köpt böcker till en ny enhet i ett svep. Om du vill överföra din Kindle innehåll till en ny läsare, måste du flytta varje objekt individuellt. Eftersom detta är en tidskrävande process, särskilt om du har ett stort antal titlar i biblioteket, kan det vara bättre att ladda ner böcker som och när du vill läsa dem.

Instruktioner

• Länk din nya Kindle till kontot Amazon under installationsprocessen. Måste du ange ditt Amazon inloggningsuppgifter.

• Anslut din Kindle till en dator med en USB-kabel som följde med den. Du kan flytta personliga dokument, MP3-filer och innehåll från Audible samt Amazon inköp under överföringsprocessen.

• Tryck på "Windows" och "E" att lansera din min computern Utforskare fönster. Detta kommer att visa din Kindle under "Enheter med flyttbara lagringsmedia." Sedan gå till sidan "Hantera din Kindle" på Amazons hemsida och loggar in på ditt konto.

• Gå till biblioteket Kindle och leta reda på objektet som du vill hämta. Klicka på knappen "Åtgärder" som motsvarar den valda titeln på han vänstra sidan av skärmen och välj "Hämta och överföra via USB". Välj den Kindle som du vill överföra innehåll till från droppa-ned menyn och slå till "Ladda ner". Spara filen på skrivbordet.

• Öppna din Kindle disk på datorn genom att klicka på dess ikon i avsnittet "Enheter med flyttbara lagringsmedia" på min dator Explorer-fönstret. Öppna mappen "Dokument" och dra och släpp dina nedladdade filen in i den. Mata ut din Kindle och koppla ur den från datorn när du är klar. Överförda titeln visas på startskärmen.