mynewspapers.net

Hur man läser bort textmeddelanden från en BlackBerry 8330 mobiltelefon

Hur man läser bort textmeddelanden från en BlackBerry 8330 mobiltelefon


Att förlora ett SMS kan vara frustrerande. Du kan ha av misstag tagit bort meddelandet eller förloras på grund av överflödet av meddelanden i Inkorgen. Det finns en chans att du kan ha tappat meddelandet för evigt. Men det finns några metoder för att hämta förlorade meddelanden.

Instruktioner

• Tryck på "Menu" knappen på din BlackBerry. Klicka på "Visa mapp." Leta efter en kopia av din förlorade textmeddelande i mapparna "Inkommande" eller "Utgående".

• Tillgång till huvudskärmen för din BlackBerry. Klicka på "Sök"-funktionen. Skriv in ett sökord eller fraser som relaterar till textmeddelandet. Till exempel ange avsändarens 10-siffriga mobilnummer. Om sökningen hittar ditt meddelande, måste du kopiera och klistra in den till ett annat budskap att spara den.

• Kontakta din mobiloperatör. Verifiera din kontoinformation. Berätta representanten som du vill hämta dina borttagna meddelanden. Inte alla mobilleverantörer vilja tillåta förbrukaren till hämta meddelanden, såvida inte det behövs som en del av ett rättsligt förfarande.