mynewspapers.net

Hur man läsa in kylskåp i en pickup

Hur man läsa in kylskåp i en pickup


Få saker är mer utmanande än laddar en tung apparat i en pickup. Om inte laddade säkert eller ordentligt i pickup lastbil, kan du skada kylskåpet och eventuellt din hälsa som ett resultat. Enligt Energy Manager utbildning, ett kylskåp kompressor fjädrar kan sträcka, komprimera eller bryta när laddade på baksidan av en lastbil och driven på vägen. Överväga att söka hjälp av två eller tre starka individer att ladda kylskåp till din pickup.

Instruktioner

• Ta bort alla objekt från kylskåpet och koppla ur kylskåpet från strömkällan. Ta alla mat och flytande objekt, kastruller, fack och hyllor från kylskåpet och placera dem i ett säkert område. Du kan skydda lös elementen i kylskåpet, som hyllor, med tejp i stället för att ta bort dem från kylskåpet.

• Tina i kylskåp och låt den torka ordentligt. Dörrarna till kylskåpet bör lämnas öppen flera timmar i luften efter avfrostning.

• Skjut kylskåpet på en vagn eller dolly och rulla den till pickup lastbil. Du kan köpa en hand vagn eller dolly från din lokala järnaffär eller hyra en från ett företag som specialiserat sig på rörliga, som U-drag.

• Placera dig själv på ena sidan av kylskåpet och direkt den andra hjälpare till motsatta sidor av kylskåpet. Något böja knäna, samtidigt bibehålla en bra grepp på kylskåp och sakta börja lyfta kylskåpet upp och in i pickup lastbil. Du bör hålla kroppen inför objektet samtidigt som du lyfter den och använda långsamt och mjuka rörelser för att undvika skada eller anstränga musklerna i ryggen under processen.

• Skjut in kylskåp i baksidan av pickup lastbil, så långt som möjligt och säkra den på fordonet med en stark tie-down eller vinsch. Kylskåpet bör förbli stående under hela transporten. Du kan köpa slips-downs eller en vinsch från järnhandeln.