mynewspapers.net

Hur man läsa en människas kroppsspråk

Hur man läsa en människas kroppsspråk


Om du kan förstå en människas kroppsspråk, kommer att du få värdefulla insikter i vad han tänker om dig. Du kommer att kunna berätta om en man är intresserad av dating du, vill ha en flört, hoppas på en vänskap eller om han har planer för en verksamhetstyp av engagemang.

Instruktioner

• Vet lite om mannen vars kropp språk du är intresserad av behandlingen. Gör din forskning. Innan du går tänkande som du kan räkna ut allt om en man genom en allmän bok, kanske du vill ta reda på om den specifika man först. Boken kan berätta att en man inte är intresserad av dig om han fidgeting runt när du talar till dig. Du kan dock hitta att mannen du är intresserad råkar vara otroligt nervös runt kvinnor, och att han svårt att vara stilla mer när han är intresserad av en kvinna.

• Läs mer om mannens kultur. I vissa kulturer, det finns olika betydelser kopplade till icke-verbala signaler. En Native American man kan inte se dig i ögonen, till exempel, men detta betyder inte att han inte är intresserad.

• Inse att den plats där du har mötet med mannen kan påverka kroppsspråk. Om du är på en formell sammankomst, och mannen är hedersgäst, alla ögon är på honom och han kan vara lite skyddade i sitt kroppsspråk till dig. Om du träffar på park, får mannen dock kunna visa alla kropp ledtrådar finns.

• Veta att ditt kroppsspråk kan påverka en människas kroppsspråk. Exempelvis om det finns en man intresserad av dating du, kan han komma till dig med ett stort leende på läpparna, visar sitt intresse. Om du är på dåligt humör och du scowl när han närmar sig, kan han inte visar att samma leende om han tror att du inte vill, eller om han känner att det inte är rätt tid.

• Läs mannens kroppsspråk. Mannen vill antingen en affärsförbindelse, en vänskap, en flört, en dating situation eller ingen relation. Du måste veta ledtrådar för var och en. Om man vill ha en affärsförbindelse, kommer du få ett formellt fast handslag som du hälsar. Det blir dirigerad ögonkontakt, vanligtvis i slutet av fraser. Mannen kommer att hålla ett avstånd från dig, men kommer att möta dig när du talar. En man intresserade vänskap kommer att göra öga kontakt, men tidsbegränsat. Mannen kommer att slå mot dig ibland, men inte under hela samtalet. Mannen kommer verkar intresserad av vad du säger när du pratar om vanliga ämnen som sport, och det kommer att finnas några leenden, men inte öra till öra leenden.

• Leta efter stort leende. Om man är intresserad av en flört, kommer att han få för nära för tidigt. Han kommer precis bredvid dig och kan tyckas att invadera ditt personliga utrymme. Han kommer att hålla ögonkontakt för lång för komfort och kan röra dig trots att han inte vet du. Räkna med honom linjera ansiktet lätt eller att leka med ditt hår. Nyckeln till fling är att du troligen kommer att känna sig obekväma och mannen sannolikt inte kommer att respektera dina gränser. Om mannen är allmänt intresserad av dating du, kommer att han vända mot dig under samtalet. Han kommer att se i ögonen längre än en vän skulle men inte så länge fling killen. Han kommer att ha stora leenden som visar han är allmänt intresserade av samtalet och du.

• Ta bort distraktioner. Om mannen har inget intresse, titta efter tecken på fidgeting. Mannen får titta bort ofta eller shuffle fötterna från sida till sida. Han kommer inte vara leende och han kan få sina armar eller ben korsade. Bara förstå att vissa män är distraherad lätt, så om han börjar titta på TV eller en förbipasserande, detta inte betyder att det finns något intresse. Ta bort honom från distraktion och se hur han reagerar på den punkten.

• Läsa kroppsspråk över tiden. Om du inte kan mäta en människas kroppsspråk först, vänta till nästa möte. Generellt kommer du att se ett mönster som utvecklas i hur man reagerar på dig och din noggrannhet i mätning hans ickeverbala svar kommer att förbättra ju fler gånger du pratar med honom. (Hans intresse kan också växa också.) Du kunde ha fångat mannen på dåligt humör eller något att trycka på hans sinne första gången.