mynewspapers.net

Hur man lär ut grundläggande första hjälpen till barnBarn kan lära sig grundläggande första hjälpen och framgångsrikt använda kompetens att ta hand om sig själva eller andra. Den kompetens som lärare kan täcka i en första hjälpen-enhet kan omfatta behandling av sår, som tillhandahåller CPR, behandlar kroppsvätskor och förhindra värme nöd. Flera webbplatser inkluderar idéer du kan använda för att skapa en första hjälpen-enhet eller förbereda första hjälpen lektioner för grundskoleelever. Ytterligare resurser inkluderar kalkylblad, böcker och filmer och idéer från lärcentra.

Instruktioner

• Beskriva grundläggande första hjälpen tekniker och vikten av att känna dem. Inkludera dessa idéer på kalkylblad eller en interaktiv skrivtavla lektion. Låta studenterna diskutera tekniker i små grupper.

• Titta på videoklipp som visar första hjälpen tekniknågot liknande sår rengöring och bandage, direkt tryck att stoppa blödning och hjärt-Lungräddning. Du kan bjuda in en sjuksköterska, brandman eller första responder att tala inför klassen om första hjälpen och CPR användning. Låt eleverna ställa frågor och förfina kunskaperna om första hjälpen och CPR tekniker.

• Utforska innehållet i första hjälpen barn. Beskriva varje objekt och förklara dess syfte. Uppmana eleverna att hantera artiklarna och använda dem i en första hjälpen-demonstration. Ge eleverna en lista av leveranser och bjuda in dem att skapa ett första hjälpen kit för sitt hem.

• Bjud in studenter att lista omständigheter när de behöva administrera första hjälpen. Gör en lista över förslag och har varje elev välja en situation och skriva en uppsats om hur hon skulle reagera. Visa några av uppsatser på anslagstavlan.

• Ge varje elev med en kopia av en grundläggande första hjälpen-handbok. Uppmana eleverna att skapa affischer eller andra visuella projekt som förklarar grundläggande första hjälpen tekniker och påminnelser. Låt eleverna att skapa en klassrummet visning av materialet och dela den med andra klasser eller elever, i förekommande fall.

• Ta en virtuell utflykt till en lokal klinik eller sjukhus akutmottagning. Låta studenterna att observera hur vårdpersonal hantera nödsituationer. Diskutera triage tekniker och varför de används. Gör en lista med typer av incidenter som skickas patienter i behandling.

• Diskutera säkerhetstips och olycka förebyggande information som kan eliminera behovet för en tur till akuten. Gör en lista över aktiviteter som eleverna bör undvika som osäker. Diskutera aktiviteter som bör åtföljas med säkerhetsåtgärder som att bära hjälm när man rider en cykel eller motorcykel. Skapa en lista över säkerhetstips studenter kan använda och distribuera som kan minska behovet av första hjälpen insatser.